clanak False

Delegacija Zeničko-dobojskog kantona kod gradonačelnika

17.09.2019.
Danas je u zgradi Gradske uprave zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima primio delegaciju Zeničko-dobojskog kantona, a predvodio ju je ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Spahija Kozlić, šefica Ureda premijera Zahida Šišić i Elvir Ibrahimagić, direktor zeničke OŠ Enver Čolaković.

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo se sastali s delegacijom Zeničko-dobojskog kantona s kojom smo dogovarali suradnju na različitim područjima, od kulture do gospodarstva, nakon sastanka je izjavila viša stručna savjetnica gradonačelnika Alma Kulenović.

Ministar Spahija Kozlić je objasnio da je povod sastanku otvaranje Parka Envera Čolakovića, koji svjedoči o otvorenosti grada te je ogledni primjer zajedništva i suživota svih vjera i nacija. S gradonačelnikom smo također razgovarali i o uspostavi bliže suradnje između Grada Zagreba i našeg Kantona te se nadamo gradonačelnikovu uzvratnu posjetu, naglasio je.

Sastanku su također nazočili i predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj i zagrebački muftija Aziz ef. Hasanović, tajnik Mešihata Nermin Botonjić, predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba Armin Hodžić i predstavnik Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA Esad Čolaković.

Gradske vijesti - 2019.