clanak False

Dojdi osmaš, Zagreb te zove!

10.05.2019.
Zamjenica gradonačelnika dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević danas je u parku Zrinjevac pozdravila sve prisutne na tradicionalnome predstavljanju srednjih škola Dojdi osmaš, Zagreb te zove koje se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Nakon što je pozdravila učenike i posjetitelje, zamjenica gradonačelnika je istaknula važnost ove manifestacije jer budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednome mjestu upoznaju s programima brojnih zagrebačkih srednjih škola.
Hvala svima što se svake godine ovdje okupljamo u sve većem broju. Odabir srednjoškolskog programa za svaku je mladu osobu zahtjevan proces. Ali isto tako je važno uložiti trud, biti marljiv učenik i dati sve od sebe. Još je malo ostalo do završetka školske godine, nadam se da ćete do kraja dobiti samo najbolje ocjene i upisati željeni program. U tome vam želim mnogo uspjeha!

Manifestaciju su organizirali Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističko učilište.

Gradske vijesti - 2019.