clanak False

Gradonačelnik Bandić primio Olivera Khana

07.06.2019.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u gradskoj palači Dverce slavnog njemačkog nogometaša Olivera Khana koji boravi u Zagrebu u povodu sudjelovanja na 4. Međunarodnoj konferenciji nogometnih trenera i trenera vratara.
 
Nakon sastanka gradonačelnik je istaknuo da je gospodin Khan jedan od najvećih nogometnih golmana svih vremena. Oliver Khan je oličenje njemačkog sportaša, 30 posto talenta i 70 posto krvavog rada, to je recept za uspjeh vrhunskog vratara, rekao je gradonačelnik.
 
Dodao je da je sudjelovanje vratara svjetske klase i nogometnog stručnjaka poput Olivera Khana uveličalo trodnevnu Konferenciju, koja se održava na stadionu Svetog Josipa Radnika u Sesvetama, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.
 
Oduševljen sam prijemom te zahvaljujem gradonačelniku Bandiću i njegovim suradnicima na srdačnoj dobrodošlici. Razgovarali smo o nogometu, o vratarima i o Seppu Maieru, legendarnom vrataru koji je davno bio moj trener. Također smo razgovarali o razvoju hrvatskoga nogometa te kako Hrvatska neprekidno proizvodi nogometaše svjetske klase koji igraju u najboljim europskim klubovima, na čemu čestitam ovdašnjim nogometnim djelatnicima i igračima, istaknuo je Oliver Khan.
 

Gradske vijesti - 2019.