clanak False

Gradonačelnik primio sudionike 25. Sportskih igara Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika u RH

14.06.2019.
Danas je u zgradi Gradske uprave zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima primio sudionike 25. Sportskih igara Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika u Republici Hrvatskoj koje je predvodio povjerenik Podružnice sindikata Gradske uprave Grada Zagreba Vlado Korbar.

Na 25. Sportskim igrama Sindikata u Zatonu je s osvojena 54 boda ekipa Grada Zagreba ostvarila uvjerljivu pobjedu. Na sastanku smo prezentirali rezultate te smo gradonačelniku zahvalili na značajnim potporama, rekao je povjerenik Korbar.

Povjerenik je dodao da su se predstavnici Sindikata natjecali u 10 različitih sportskih disciplina –  kuglanju, streljaštvu, malome nogometu, uličnoj košarki i pikadu, a s pripremama se započelo početkom godine.

Predsjednik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Boris Pleša je istaknuo  da Sportske igre članovi prihvaćaju kao uobičajeno svibanjsko događanje. To je okupljanje s mnogobrojnim sportskim natjecanjima i druženjem, kazao je te je pripomenuo da je na ovogodišnjim igrama sudjelovalo oko 900 članova Sindikata.
 

Gradske vijesti - 2019.