clanak False

Gradu Imotskom donirano vozilo za zbrinjavanje otpada

23.10.2019.
Grad Zagreb i Zagrebački holding su kamionsko vozilo za zbrinjavanje otpada donirali Komunalnomu društvu Grada Imotskog te su time ova dva grada još jedanput potvrdili odličnu suradnju.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je pred upravnom zgradom podružnice Čistoća u Radničkoj cesti uručio ključeve rabljenog vozila za zbrinjavanje otpada predstavnicima Grada Imotskog na čelu s gradonačelnikom Ivanom Budalićem.

„Nadam se da će ovo vozilo dobro služiti gradu i njegovomu komunalnom društvu te svim građanima Imotskog“, rekao je gradonačelnik Bandić.
Zahvalivši Gradu Zagrebu na daru koji će biti od velike pomoći za tamošnju komunalnu službi koja je dosada imala dva vozila tog tipa, gradonačelnik Budalić je istaknuo da je ovaj susret i primopredaja nastavak dobre suradnje dvaju gradova. 

Osim dvaju gradonačelnika, na svečanoj primopredaji vozila prisustvovala je direktorica komunalnog društva Grada Imotskog Božena Juroš te direktor podružnice Čistoća Jure Leko i predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban.

Gradske vijesti - 2019.