clanak False

Manifestacija Jesen u Čučerju

21.09.2019.
Vijeće Gradske četvrti Gornja Dubrava i Vijeće mjesnog odbora Čučerje, u suorganizaciji s Gradom Zagrebom, organiziralo je tradicionalnu kulturno-umjetničku, gastroenološku, gospodarsku, sportsku i javnozdravstvenu manifestaciju Jesen u Čučerju 2019. #dubravausrcu. Manifestaciji je obišla i zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević.

Zahvaljujem Mjesnom odboru Čučerje na čelu s predsjednicom Zvjezdanom Žuglić i Gradskoj četvrti Gornja Dubrava na čelu s predsjednikom Damirom Oniškom na organizaciji ovog prekrasnog okupljanja za naše sugrađane. Čestitam i svima vama ovdje jer ste svojim dolaskom učinili manifestaciju ovako uspješnom, istaknula je zamjenica Pavičić Vukičević.

Cilj manifestacija je očuvanje autohtonih tradicionalnih proizvoda, njegovanje starih zanata i obrta koji, uz očuvanje kulturnih vrijednosti, ovaj kraj čine posebno atraktivnim. Manifestacijom se također želi upotpuniti turistička ponuda grada Zagreba i Zagrebačke županije, naglasiti značaj razvijanja poduzetništva te promovirati učeničke zadruge i OPG-ove, čime će se povećati njihova konkurentnost na tržištu.

Suorganizatori manifestacije su Grad Zagreb -Gradski ured za zdravstvo, Turistička zajednica grada Zagreba, Udruženje obrtnika grada Zagreba, Agencija za odgoj i obrazovanje, SmArt Ideas Lab, Prehrambeno-tehnološka školoa, Centar za autizam, Narodno sveučilište Dubrava, Hrvatska obrtnička komorom i Zagrebačka obrtnička komora.

Gradske vijesti - 2019.