clanak False

Nova useljavanja u naselju Sopnica Jelkovec

S današnjim danom predano je ukupno 709 zaključaka / ključeva stanova građanima iz tzv. socijalne kategorije, a prema najavi gradonačelnika, uskoro slijede i nove dodjele. Za javno – najamne stanove nedavno je završen natječaj...
28.05.2009.

Naselje Sopnica – Jelkovec nisu samo stambeni blokovi, to je grad u gradu sa svim potrebnim sadržajima. Naselje čine ljudi kojima treba osigurati kvalitetno življenje– rekao je gradonačelnik Milan Bandić na trgu pored nove osnovne škole u novom naselju gdje je u društvu s najbližim suradnicima najmoprimcima gradskih stanova uručivao zaključke i ključeve. Danas je zaključke dobilo 288 naših sugrađana od kojih je 71 obitelj dobila i ključeve novih domova.

Podsjetimo, od ukupno 2713 stanova u sesvetskom naselju Sopnica Jelkovec koje je izgrađeno u sklopu Zagrebačkog modela stanogradnje, Grad je za rješavanje stambenog pitanja građana prema listi reda prvenstva, preporuci mjerodavnog ureda, odnosno za najam po povoljnim uvjetima osigurao 1448 stanova od kojih je 900 za građane slabijeg imovinskog stanja.

S današnjim danom predano je ukupno 709 zaključaka / ključeva stanova građanima iz tzv. socijalne kategorije, a prema najavi gradonačelnika, uskoro slijede i nove dodjele.

Za javno – najamne stanove nedavno je završen natječaj.


Gradske vijesti - 2009.