clanak False

Od 23. do 26. rujna u Zagrebu - "Trofej Karol Wojtyla"

Trofej Karol Wojtyla međunarodni je turnir koji se održava u četiri zemlje, a osim u Hrvatskoj po jedna će se skupina odigrati u Italiji, Poljskoj i Ukrajini, dok će se završni turnir, na kojem će nastupiti pobjednici skupina, organizirati u Rimu.

23.09.2008.

U Zagrebu je otvoren 4. međunarodni nogometni turnir Trofej Karol Wojtyla za igrače do 18 godina koji se održava u terminu od 23. do 26. rujna. Trofej Karol Wojtyla međunarodni je turnir koji se održava u četiri zemlje, a osim u Hrvatskoj po jedna će se skupina odigrati u Italiji, Poljskoj i Ukrajini, dok će se završni turnir, na kojem će nastupiti pobjednici skupina, organizirati u Rimu. Nogometnom klubu Zagreb pripala je čast da svoju skupinu organizira pod naslovom Skupa za mir s mladima i sportom. Turnir se održava u spomen na papu Ivana Pavla II, koji je velik dio svog pontifikata posvetio mladima diljem svijeta.

Na turniru će osim domaćina i organizatora, NK Zagreba, sudjelovati juniorske momčadi Rome i Parme iz Italije te poljske Polonie. Zamjenik pročelnice Gradskog ureda za obrazovanje, kulture i sport Boško Lozica otvorio je turnir u ime gradonačelnika Milana Bandića.


Gradske vijesti - 2008.