clanak False

Odranski Obrež dobio ambulantu

U Odranskom Obrežu danas su otvoreni zdravstveni sadržaji u novouređenim prostorijama zdravstvenog objekta Doma zdravlja Zagreb - Centar
17.10.2016.
U Odranskom Obrežu danas su otvoreni zdravstveni sadržaji u novouređenim prostorijama zdravstvenog objekta Doma zdravlja Zagreb - Centar. Ambulanta ima posebno veliki značaj za oko 2000 stanovnika ovog kraja koji su do sada bili prisiljeni pravo na primarnu zdravstvenu zaštitu ostvarivati u ordinacijama širom grada.
Vijeće Gradske četvrti Brezovica financiralo je izradu projektne dokumentacije za  ambulantu, uređenje prostora ambulante, električni priključak za ambulantu te dodatne  radove na uređenju ambulante sa sredstvima u visini od 319.655,00 kn te je u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo završeno uređivanje ordinacije opće/obiteljske medicine.

Željeli smo uslugu primarne zdravstvene zaštite približiti ljudima da ne moraju voziti djecu ili starije u okolne ambulante. Ovo je lijepa simbioza gradskih ureda, rekao je gradonačelnik Milan Bandić koji je službeno i otvorio prostorije nove ambulante.



 

Gradske vijesti - 2016.