clanak False

Otvoren sajam Beauty&Hair Expo Zagreb

08.03.2019.
Najveći regionalni sajam noviteta i trendova u industriji ljepote Beauty&Hair Expo Zagreb danas je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić. Sajam na kojem će se prezentirati novi proizvodi i održati brojne look&learn edukacije i seminari traje do nedjelje, 10. ožujka.

Industrija ljepote najbrže raste i ima najveći potencijal, ali ja ne volim reći industrija zato što se ovdje radi o ukupnosti proizvoda i usluga. Također, vi imate ono što neke druge industrije nemaju, a to je emocionalni dio, i umjetnički i kreativni, rekla je zamjenica Majić u svome obraćanju okupljenim izlagačima. Čestitajući Dan žena, zamjenica je istaknula: Žene u Zagrebu ne razmišljaju o muškome i ženskome poduzetništvu, o muškome i ženskome obrtu nego kako opstati na tržištu i kako biti još konkurentniji te je dodala da su. u tom smislu, ovakvi sajmovi od izuzetno velikog značaja.

Na ovogodišnjem, 21. Sajmu ljepote koji je napravio iskorak u kvaliteti će sudjelovati više od 300 izlagača iz 25 zemalja, rekla je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić. Svi posjetitelji imaju mogućnost upoznati se s najnovijim trendovima o kojima će nas informirati izlagači, ali mogu sudjelovati i na edukativnim radionicama domaćih i stranih izlagača. Direktorica je kao ovogodišnju novost najavila Tattoo Arenu s najboljim hrvatskim tattoo artistima. Svoj show će na pozornici Sajma izvesti poznati svjetski frizerski stilist Guy Tang.

Beauty&Hair Expo Zagreb se održava u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma (8, 8a, 9 i 11a), a sudjeluje 300 izlagača na čak 13.500 m2 izložbenog prostora. Sve informacije o ovogodišnjem Sajmu naći ćete na ovom linku.

Gradske vijesti - 2019.