clanak False

Otvorenje Harley Davidson prodajnog centra i prvo druženje Dalmatinaca i Mađara

09.05.2019.
Danas je u Zagrebačkoj aveniji otvoren novi prodajno-servisni centar Harley – Davidson. U novom prostoru na 550 m² posjetitelji mogu razgledati motocikle, isprobati nove modele te odabrati popratnu opremu. Novi prodajni centar uređen je prema najvišim svjetskim standardima kako bi ljubiteljima ovog kultnog motocikla pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson iskustvo. 

Veliko slavlje uveličao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je simbolično prerezao vrpcu. Uspješno poslovanje koje ste započeli prije 7 godina ovim novim, suvremeno uređenim prostorom podigli ste na jedan sasvim novi nivo, a Zagrebu podarili još jedno istinski vrijedno i atraktivno mjesto u kojem neće uživati samo njegovi građani već i svi njegovi gosti.

Na otvorenju su bili prisutni i članovi Udruge vlasnika Harley - Davidson motora - Pleter Chapter Croatia te brojni ljubitelji Harleya. 


Nakon toga, na Europskome trgu, gradonačelnik je pozdravio prisutne na Prvom zajedničkom druženju Mađara i Dalmatinaca u Zagrebu pod nazivom Prijateljstvo Szerencsa i Podgore. Čestitam organizatorima što ovim druženjem radite upravo ono što je najvažnije i najpotrebnije suvremenom svijetu - gradite mostove suradnje i susreta te sijete sjeme prijateljstva i gospodarskog prosperiteta kako među gradovima i regijama tako i među narodima i državama, rekao je gradonačelnik. 
 

Gradske vijesti