clanak False

Predstavnici Hrvatske teakwondo reprezentacije kod gradonačelnika

11.11.2019.
U povodu sjajnog uspjeha taekwondo reprezentacije na Europskom kadetskom i juniorskom prvenstvu održanom u listopadu ove godine u Španjolskoj, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike reprezentacije – sportaše, trenere i čelnike.

Tomislav Horvat, predsjednik Zagrebačkog teakwondo saveza je istaknuo da su na europskome prvenstvu sudjelovali natjecatelji iz pedesetak zemalja te da su  u kadetskoj kategoriji naši sportaši osvojili dvije, a u juniorskoj sedam medalja.

Nakon čestitke na odličnim rezultatima, gradonačelnik je članovima reprezentacije zaželio puno uspjeha i sportske sreće u nadolazećim natjecanjima.

Uime natjecatelja gradonačelniku je na prijemu zahvalila osvajačica zlatne medalje Nika Petanjek. Istaknula je da je konkurencija bila izrazito jaka i da im predstoje pripreme za Svjetsko prvenstvo.

Sportski savez grada Zagreba i Grad Zagreb vode brigu o mladim sportašima, a sa Zagrebačkim teakwondo savezom imamo odličnu suradnju, rekao je Zdenko Antunović, glavni tajnik Sportskog saveza te dodao da će za uspjeh iz Španjolske zasigurno biti nagrađeni.
 

Gradske vijesti - 2019.