clanak False

Sutra MMA spektakl u Areni Zagreb

08.11.2019.
Uoči sutrašnjeg spektakla mješovitih borilačkih vještina u Areni Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić danas je sa suradnicima u zgradi Gradske uprave primio Martina Lewandowskog, predsjednika KSW federacije mješovitih borilačkih vještina (MMA) i bivšeg borca, sada managera boraca Ivana Dijakovića.

Sutra nas očekuje prava borilačka poslastica u Areni. Ovo je jedna od najvećih priredbi u MMA sportu i vjerujemo da će cijela dvorana biti puna. Ponosni smo što je Zagreb uvijek poželjan domaćin za velika sportska događanja, a KSW 51 svakako spada među najveće, rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić. Pozvao je sve ljubitelje mješovitih borilačkih vještina da dođu u Arenu na nezaboravnu večer ovoga borilačkog sporta.

Sve je spremno za veliki MMA event u Zagrebu – KWS 51, prodano je više od 10 000 ulaznica, a gledatelje očekuje pravi spektakl u organizaciji najveće europske federacije, rekao je Martin Lewandowski. Dodao je da je Hrvatska među najboljim zemljama na svijetu u ovome sportu te da su hrvatski borci cijenjeni diljem svijeta.

Bivši hrvatski MMA borac Ivan Dijaković je istaknuo da se Zagreb može pohvaliti domaćinstvom vrhunskih priredbi koje organiziraju najveće federacije poput UFC, Glory, K1, a sad i KWS, a što ga čini jedinim europskim gradom koji je ugostio sve najveće MMA federacije u svijetu.

MMA borilački spektakl KSW 51 započinje sutra, 9. studenoga u 19:00 sati u Areni Zagreb.

Gradske vijesti - 2019.