clanak False

Svečana sjednica Fakulteta političkih znanosti

07.11.2019.
U povodu 57. obljetnice Fakulteta političkih znanosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je danas svečanoj sjednici na Fakultetu u Lepušićevoj ulici.

Čestitavši profesorima i studentima 57. obljetnicu Fakulteta, gradonačelnik Bandić istaknuo je da je ponosan što je bio student upravo ovdje na Fakultetu političkih znanosti koji pruža širok spektar znanja.

Gledajući iz perspektive Sveučilišta u Zagrebu koje je obilježilo 350 godišnjicu postojanja, mi smo jedna mlada, ali prilično ozbiljna institucija i smatram da ne zaostajemo niti za jednom sastavnicom Zagrebačkog sveučilišta, istaknuo je dekan Fakulteta Zoran Kurelić.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras istaknuo je važnost Fakulteta kao ustanove koja djeluje u nekoliko znanstvenih smjerova, s posebnim naglaskom na stvaranje odgovornih i profesionalnih novinara.

Na studiju političkih znanosti nastava je organizirana u dva preddiplomska i dva diplomska studija politologije i novinarstva te dva doktorska i devet poslijediplomskih specijalističkih studija.

Gradske vijesti - 2019.