clanak False

Tomislav Ivašković kod gradonačelnika

10.08.2017.

U povodu 1. Svjetskog prvenstva u judu za osobe s intelektualnim poteškoćama, koje će se održavati u njemačkom gradu Kőlnu od 19. do 21. listopada, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima primio, je danas u Gradskoj upravi  judaša Tomislava Ivaškovića i njegovog trenera Renea Petrovića.

Tomislav i trener Petrović zahvalili su gradonačelniku što ih je primio, te istaknuli kako pripreme za nadolazeće prvenstvo teku vrlo dobro i da se nadaju odličnom rezultatu, odnosu medalji. Tomislav ima više od 15 međunarodnih medalja te je jedan od prvih Hrvata koji je trenirao na Kodokan judo institutu u Japanu, istaknuo je trener.

Veliko zadovoljstvo nam je da Zagreb ima sportaše koji  će nas prezentirati na prvom Svjetskom prvenstvu, rekao je zamjenik pročelnika GU za obrazovanje, kulturu i šport Tedi Lušetić. Grad Zagreb kontinuirano pruža podršku osobama s invaliditetom kako bi im se omogućili isti uvjeti za treniranje kao i ostalim sportašima, a Tomislav  je sa svojim vrhunskim rezultatima pravi primjer , dodao je zamjenik pročelnika.
 

Gradske vijesti - 2017.