clanak False

Zahvala gradonačelnika za nezaboravan doček nove godine na Trgu bana Jelačića

02.01.2019.
Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,
 
još jedna nezaboravna zagrebačka novogodišnja noć je iza nas. Na središnjem gradskom trgu i na brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama dočekali smo novu 2019. godinu uz druženje, puno pozitivne energije, dobrog ritma i sjajne glazbe, a sve u ozračju poznate zagrebačke gostoljubivosti i sigurnosti.
 
Zahvaljujem vam na tome, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, jer najveće zasluge pripadaju vama. Zahvaljujem i  našim brojnim gostima iz Hrvatske, susjednih zemalja i svijeta, koji su prepoznali Zagreb, njegovu ljepotu, toplinu i živost, prepoznali ga kao grad koji uz dobru zabavu osvaja atmosferom gostoljubivošću i šarmom koji ništa ne može nadomjestiti. 
 
Četiri tenora, Hladno pivo i svi izvođači na pozornici središnjeg gradskog trga učinili su ovaj doček veličanstvenim. Svojom energijom, sjajnim nastupom i glazbom na pravi su nas način uveli u 2019. godinu te im u svoje i vaše ime na tome zahvaljujem.
 
Zahvalu upućujem i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima Policije i Hitne pomoći, svima koji su dežurali i na bilo koji način doprinijeli iznimnom uspjehu ovog dočeka.
 
I ovoga puta pobijedilo je toplo zagrebačko srce, naše zajedništvo, otvorenost, gostoljubivost i sigurnost, a vama drage sugrađanke i dragi sugrađani još jedanput želim sretnu i uspješnu novu godinu te vas pozivam da se nastavimo družiti u 2019., posebno 5. i 6. siječnja na Sljemenu i na događanjima vezanim uz Snježnu kraljicu.
 
Vidimo se!

Vaš gradonačelnik Milan Bandić

Gradske vijesti - 2019.