clanak False

Donatorica Slavica Kanić Detelić kod gradonačelnika

Uoči sutrašnjeg polaganja kamena temeljca za Dječji vrtić u Maloj Mlaki, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo se danas u zgradi gradske uprave s gospođom Slavicom Kanić Detelić, našom sugrađankom, koja je svoju životnu ušteđevinu namijenila upravo za tu svrhu...
08.07.2009.

Uoči sutrašnjeg polaganja kamena temeljca za Dječji vrtić u Maloj Mlaki, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo se danas u zgradi gradske uprave s gospođom Slavicom Kanić Detelić, našom sugrađankom, koja je svoju životnu ušteđevinu namijenila upravo za tu svrhu i koja će sutra, zajedno s gradonačelnikom, na gradilištu potpisati Ugovor o doniranju 50 tisuća eura.

U razgovoru u Bijelom salonu bilo je riječi o sutrašnjem protokolu, a gospođa Detelić je izrazila zadovoljstvo što će se napokon početi ostvarivati njezina želja da pomogne djeci, posebno što će se donacija iskoristiti za izgradnju dječjeg igrališta pored vrtića.

Potsjetimo, novi montažni vrtić u Maloj Mlaki financira se iz Programa malih komunalnih akcija Vijeća GČ Novi Zagreb – zapad, a investicija iznosi nešto više od četiri milijuna kuna. Zemljište površine 5.799m2 vrijedno 3,7 milijuna kuna osigurao je Grad Zagreb.

Sastanku u gradonačelnikovu salonu prisustvovao je i predsjednik GČ Novi Zagreb – zapad Jadranko Baturić. 
 


Gradske vijesti - 2009.