clanak False

Gradonačelnik na gradilištima svaki dan dva puta

Gradonačelnik Bandić će sa suradnicima obilaziti aktualna gradilišta u jutarnjim i popodnevnim satima, jer, kako je izjavio na današnjem obilasku, ne postoji taj argument ili opravdanje da prometnice ne budu završene do početka školske godine

19.08.2009.


ZAGREB, 19. kolovoza 2009. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je sa suradnicima obišao aktualna ljetna gradilišta - Martićevu i Bauerovu ulicu gdje je najavio završetak radova u planiranom roku do 28. kolovoza te Cesarčevu ulicu u kojoj se postavlja izložbeni paviljon u povodu izložbe 44. Zagrebačkog salona kao i radove u Gračanskoj cesti.

Gradonačelnik će s Davorom Jelavićem, pročelnikom Gradskog ureda za prostorno uređenje, svakog jutra od osam do deset sati te popodne od 17 do 19 sati obilaziti gradilišta u Zagrebu narednih deset dana do početka školske godine.

Mi nemamo niti jednog argumenta, niti jednog opravdanja da ne završimo te važne prometnice koje smo započeli dok djeca ne pođu u školu, izjavio je Bandić.

U Cesarčevoj ulici kod Bakačeve postavlja se izložbeni paviljon, koji će tu ostati tri mjeseca, u povodu održavanja izložbe 44. Zagrebačkog salona. Paviljon će biti visok 11,7 metara, a njegovo postavljanje financira tvrtka Njirić plus arhitekti.

Vrijednost radova je oko milijun kuna, koje će se namaknuti sponzorstvom te podrškom Grada Zagreba, rekao je koautor, arhitekt Hrvoje Njirić.

VIŠE O RADOVIMA / FOTOGRAFIJE S GRADILIŠTA


Gradske vijesti - 2009.