clanak False

Gradonačelnik obišao radove u Martićevoj i Bauerovoj

Gradonačelnik Milan Bandić subotnje je prijepodne proveo sa svojim suradnicima u obilasku Martićeve i Bauerove, gdje su započeli radovi na zamjeni vodoopskrbne mreže. U tijeku su i radovi na plinovodu i elektroenergetskoj mreži, s kojima se započelo još 23. lipnja.
11.07.2009.

Gradonačelnik Milan Bandić subotnje je prijepodne proveo sa svojim suradnicima u obilasku Martićeve i Bauerove, gdje su započeli radovi na zamjeni vodoopskrbne mreže. U tijeku su i radovi na plinovodu i elektroenergetskoj mreži, s kojima se započelo još 23. lipnja, a zbog povećanja opsega radova od subote je na snazi zabrana prometa za sva vozila u cijeloj dužini Bauerove te u Martićevoj, od Smičiklasove do Šubićeve.

Čekali smo da ljudi odu na odmor pa kada se vrate da što više toga bude napravljeno – rekao je gradonačelnik Bandić nakon obilaska radova, vrijednih oko 24 milijuna kuna, a u okviru kojih se planira i uređenje parkirališta, kolnika i nogostupa, kao i ucrtavanje biciklističkih staza. Prilikom obilaska radova, gradonačelnik je najavio i sadnju drvoreda u obje ulice, čime će se još više zazelenjeti centar grada.

Prema sadašnjim predviđanjima, završetak radova u Bauerovoj očekuje se 15. kolovoza, a Martićevu u novom ruhu stanari mogu očekivati krajem kolovoza. 

Privremena regulacija prometa


Gradske vijesti - 2009.