clanak False

Gradonačelnik primio alkare

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros izaslanstvo Viteškog alkarskog društva Sinj koje su predvodili predsjednik Stipo Jukić i vojvoda Ivan Čikara.
07.07.2009.

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros u zgradi gradske uprave izaslanstvo Viteškog alkarskog društva Sinj koje su predvodili predsjednik Stipo Jukić i vojvoda Ivan Čikara.

Na sastanku što se održao na inicijativu alkara, gosti su gradonačelnika upoznali s tijekom priprema te ga ponovo pozvali u Sinj, na tradicionalno viteško natjecanje, koje se ove godine održava od 7. do 9. kolovoza, u znak sjećanja na pobjedu naroda Cetinske krajine nad Turcima 1715.

Osim zagrebačkoga gradonačelnika, sastanku su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić, predsjednik Uprave ZG Holdinga Ivo Čović, pomoćnik pročelnika za zdravstvo i branitelje Miro Laco te Miodrag Demo iz Odjela za branitelje. U ime alkara, na primanju su bili Dinko Bošnjak, Ante Delić, Ivo Vukasović, Ivo Delonga, Damir Tomašević i Ante Vučić.


Gradske vijesti - 2009.