clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike Akademije tehničkih znanosti

Gradonačelnik Milan Bandić u društvu s pročelnikom Ureda gradonačelnika Marijanom Marasom primio je, danas, predstavnike Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, predsjednika prof.emer. Zlatka Kniewalda...
24.06.2009.

Gradonačelnik Milan Bandić u društvu s pročelnikom Ureda gradonačelnika Marijanom Marasom primio je, danas, predstavnike Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, predsjednika prof.emer. Zlatka Kniewalda, dopredsjednika prof.dr.sc. Stanka Tonkovića, člana prof. dr.sc. Vilka Žiljka i glavnog tajnika dr.sc. Gorana Granića.

Nakon što su mu čestitali na ponovnom izboru za gradonačelnika, gosti su gradonačelnika upoznali s pripremnim planovima obilježavanja 300. obljetnice rođenja Ruđera Boškovića koja će se 2011. godine održati u organizaciji Akademije.

Gradonačelnik je prihvatio i poziv sugovornika da se, među ostalim, i članstvom u počasnom odboru obilježavanja 300. obljetnice rođenja Ruđera Boškovića, uključi i podrži organizaciju ove velike i važne obljetnice, te naglasio spremnost na suradnju i na drugim područjima.


Gradske vijesti - 2009.