clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike ZŠS-a osoba s invaliditetom

U povodu skorašnjeg odlaska na IPS Europsko prvenstvo u Reykjaviku gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros, u zgradi gradske uprave, predstavnike Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom.
02.10.2009.

U povodu skorašnjeg odlaska na IPS Europsko prvenstvo u Reykjaviku gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros, u zgradi gradske uprave, predstavnike Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom, zagrebačke plivače, plivačice te stručno osoblje predvođene predsjednikom Saveza Josipom Držaićem i Anom Sršen, poznatom paraolimpijkom, a sada voditeljicom plivanja za mlade u Savezu.

Osim predstavnika Saveza i sportaša, jutrošnjem prijmu prisustvovao je i Xavier Torres, inače ambasador UNICEFA-a i bivši španjolski reprezentativac u plivanju, osvajač brojnih paraolimpijskih, svjetskih i europskih medalja, koji već neko vrijeme surađuje sa Zagrebačkim športskim savezom osoba s invaliditetom, na čemu mu se gradonačelnik posebno zahvalio.

Zaželjevši im sreću i odlične rezultate na Europskom prvenstvu, koje započinje 15. listopada u Reykjaviku, zagrebački gradonačelnik istaknuo je da će Grad Zagreb osigurati i 12.000 kuna koje su Savezu potrebne kako u pitanje ne bi došao nastup jednog od sportaša na predstojećem Prvenstvu te nadodao da će Grad i dalje podupirati Saveze i sportaše, a osobito kako bi im omogućio što bolje uvjete za rad.


Gradske vijesti - 2009.