clanak False

Informatičari - olimpijci kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je učenike V. i XV. gimnazije koji su ove godine na međunarodnim natjecanjima – olimpijadama iz informatike, fizike i matematike osvojili srebrne i brončane medalje.
28.09.2009.


Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas, u zgradi gradske uprave, učenike V. i XV. gimnazije koji su ove godine na međunarodnim natjecanjima – olimpijadama iz informatike, fizike i matematike osvojili srebrne i brončane medalje.
U pratnji učenika koji su, ujedno, i stipendisti Grada Zagreba, bili su ravnateljica XV. gimnazije Veronika Javor, ravnatelj V. gimnazije Petar Mladinić i profesori – mentori Nikola Dmitrović i Predrag Brđanac.
Pohvalivši njihov trud i rad, jer talent je samo manji dio uspjeha, gradonačelnik im je čestitao na sjajnim rezultatima i naglasio da su ponos ne samo roditelja, već i svih nas, te da tako nastave i u budućnosti. Gradonačelnik je zahvalio i čestitao i mentorima te ravnateljima na njihovom angažmanu i stimuliranju djece.
Srebrne medalje na Informatičkoj olimpijadi u bugarskom Plovdivu osvojili su Goran Žužul i Ivan Pilat, a na Matematičkoj olimpijadi u njemačkom Bremenu Nina Kamčev, dok su brončane medalje osvojili Matko Ljulj i Ivo Božić, također, na Matematičkoj i Petar Mlinarić na Olimpijadi iz fizike u Meksiku.


Gradske vijesti - 2009.