clanak False

Knjige za Gospić i Liku

U nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića, danas je krenula pošiljka knjiga za Gospić i Liku koje su građani Zagreba prikupili u akciji Podružnice AGM Zagrebačkog holdinga i Radio Sljemena.
08.09.2009.


U nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića, pročelnika za Obrazovanje, kulturu i šport Ivice Lovrića, te voditelja i zamjenika voditelja Podružnice AGM Bože Čovića i Bože Šimleše, iz skladišta u Sesvetama danas je krenula pošiljka knjiga koje su građani sakupili za Gospić i druga mjesta u Lici.
Naime, riječ je o akciji koja se provodi treću godinu zaredom u organizaciji Podružnice AGM Zagrebačkog holdinga, a uz medijsko pokroviteljstvo Radio Sljemena. Pretprošle godine sakupljane su knjige za Vukovar, prošle za Knin, a ove godine građani Zagreba prikupili su za Gospić i lički kraj oko 20.000 knjiga, od onih za vrtićki uzrast, preko školske lektire, do naslova za odrasle. 
Zagrepčani su opet pokazali da imaju veliko srce, rekao je tom prigodom gradonačelnik Bandić, naglasivši da će Grad i dalje pomagati one krajeve Hrvatske koji su najviše stradali u ratu i kojima je pomoć najpotrebnija.


Gradske vijesti - 2009.