clanak False

MOK Zagreb kod gradonačelnika

U povodu osvajanja naslova prvaka Hrvatske, potkraj travnja, pobjedom nad Mladosti, jutros je u zgradi gradske uprave zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio predstavnike MOK-a Zagreb...
13.07.2009.

U povodu osvajanja naslova prvaka Hrvatske, potkraj travnja, pobjedom nad Mladosti, jutros je u zgradi gradske uprave zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio predstavnike Muškog odbojkaškog kluba Zagreb, predvođene igračem i tajnikom Dejanom Laninovićem.
Čestitavši zagrebašima na osvajanju prvog velikog naslova u povijesti kluba, gradonačelnik je posebno istaknuo da je sport važan i u promociji gradova, zdravlja življenja i, među ostalim, prevenciji neprihvatljivog ponašanja mladih.
Gosti su gradonačelnika izvijestili o planovima za nova natjecanja i uspjehe te mu iznijeli planove za nadolazeću sezonu 2009./2010., koja započinje u listopadu, a koja uključuje i sudjelovanje kluba u europskom odbojkaškom kupu i interligi.
Osim gradonačelnika Bandića, susretu su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i zamjenik pročelnika za sport, proslavljeni vaterpolist, Boško Lozica.


Gradske vijesti - 2009.