clanak False

Obilježavanje Dana Općine Križ

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu svoje zamjenice Jelene Pavičić Vukičević, danas je prisustvovao svečanoj sjednici općinskog vijeća Općine Križ.
14.09.2009.

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu svoje zamjenice Jelene Pavičić Vukičević, danas je prisustvovao svečanoj sjednici općinskog vijeća Općine Križ. Prisutni su se prisjetili zaslužnih građana Općine Križ, proslavljene operne dive Milke Trnine, a tom su prigodom podijeljene i nagrade zaslužnim građanima i udrugama Općine Križ.

Građanima i župljanima Općine Križ zagrebački je gradonačelnik zaželio prosperitet i blagostanje, a gradskim vlastima i njihovoj načelnici Ivani Posavec Krivec mnogo uspjeha u daljnjem radu i razvoju Općine.

U društvu domaćina, gradonačelnik je, u Domu zdravlja u Križu, posjetio i Klub za terapijske i pedagoške intervencije pri udruzi Društvo naša djeca, kojemu je prostor dodijeljen od Doma zdravlja Zagrebačke županije.
Klub radi s djecom s posebnim potrebama i njihovim roditeljima, ali i sa zdravom djecom s poremećajem u govoru i ponašanju. Gradonačelnik je pozdravio prisutne te naglasio da stručno osoblje koje ulaže veliku energiju i entuzijazam u obavljanje tog zahtjevnog posla, zaslužuje podršku, ali i tehničku i stručnu pomoć.


Gradske vijesti - 2009.