clanak False

Otvoren novi dio OŠ Žuti brijeg

U sklopu uobičajenih subotnjih obilazaka u društvu sa suradnicima, zagrebački je gradonačelnik danas obišao neka gradilišta, odnosno dovršene objekte u trima gradskim četvrtima na istočnom dijelu grada...
23.05.2009.


U sklopu uobičajenih subotnjih obilazaka u društvu sa suradnicima, zagrebački  gradonačelnik Milan Bandić obišao je neka gradilišta, odnosno dovršene objekte u trima gradskim četvrtima na istočnom dijelu grada: Donjoj Dubravi, Gornjoj Dubravi i u Sesvetama

Osim gradilišta budućeg sportsko – rekreacijskog centra Trnava, u Donjoj se Dubravi, uvjerili su se sudionici obilaska, intenzivno radi i na gradnji novog objekta za potrebe mjesne samouprave i DVD-a Ivan Mažuranić u Vrpoljskoj ulici.

Za potrebe mjesne samouprave gradi se objekt i u susjednoj četvrti - Gornjoj Dubravi, točnije u Studentskom gradu u Ul. Vile Velebita. Nakon obilaska tržnice Dubrava u Koledinečkoj, gradonačelnik se uvjerio u tijek radova na probijanju Konjščinske na Oporovečku, a zadnja točka obilaska u GČ Gornja Dubrava bila je OŠ Žuti brijeg. Uz prigodnu svečanost i simbolično rezanje vrpce tamo je otvorena suvremeno opremljena dogradnja objekta koji datira iz 1985.

U središtu Sesveta, pak, gradonačelnik je obišao dvoranu u Centru za kulturu, a nakratko je prošetao i nedavno obnovljenim Trgom Dragutina Domjanića koji polako prerasta u jedno od nezaobilaznih mjesta toga dijela grada. Među ostalim, gradonačelnik je obišao i parkiralište sesvetskog Pastoralnog centra uređivanje kojega se privodi kraju.


Gradske vijesti - 2009.