clanak False

Otvoren prvi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj

01.10.2020.
Otvoren prvi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj
 
Prvi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj otvoren je u srijedu navečer u zagrebačkom Savskom Gaju. Riječ je o Husse nutrition centru za kućne ljubimce, smještenom na Naserovom trgu, u kojem će raditi veterinari i nutricionist, zaduženi za davanje besplatnih savjeta o važnosti pravilne prehrane.
Vlasnici pasa, mačaka i konja, jer su to životinje za koje tvrtka Husse proizvodi hranu, moći će doći na savjetovanje svakoga dana te će dobiti preporuku vezano za hranu ovisno o dobi, spolu, zdravstvenom stanju.
Nutricionistički centar za kućne ljubimce je potreban u ovako velikom gradu sa mnogobrojnim kućnim ljubimcima, u kojem će stručnjaci biti na raspolaganju svim vlasnicima kućnih ljubimaca. Pravilnom prehranom vlasnici mogu pomoći u prevenciji bolesti, ali i učiniti život ljepšim za svog ljubimca.
Važno je raditi na povećanju svijesti o brizi za kućne ljubimce, koja osim samog posjedovanja, mora razvijati i potrebu adekvatne skrbi te pravilne prehrane kojom se utječe na kvalitetu života kućnih ljubimaca.

Aktualnosti