clanak False

Otvorenje izložbe o Zagrebu u Bruxellesu

U društvu s europskim povjerenikom za proširenje EU Olli Rehnom i šefom hrvatske misije pri EU Brankom Baričevićem, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisutvovao je i obratio se prisutnima na otvorenju izložbe fotografija Ive Pervana...
23.06.2009.

U društvu s europskim povjerenikom za proširenje EU Olli Rehnom i šefom hrvatske misije pri EU Brankom Baričevićem, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisutvovao je, danas, i obratio se prisutnima na otvorenju izložbe fotografija o Zagrebu autora Ive Pervana postavljenoj u zgradi Europske komisije Berlaymont u Bruxellesu.

U zajedničkom obilasku postava u Auli predsjednika, najprestižnijem prostoru Berlaymonta povjerenik Rehn, pokrovitelj izložbe, izrazio je potporu i nadu u skorašnji ulazak RH u EU, a gradonačelnik Bandić ga je, zahvalivši na srdačnoj dobrodošlici, pozvao u posjet Zagrebu.

Izložbu koja će biti otvorena do 31. kolovoza, a sastoji se od 53 fotografije s motivima Zagreba, organizirala je Hrvatska Misija pri EU u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba s kojom surađuje i na drugim projektima.

Osim gradonačelnika Bandića u Bruxellesu je i njegov zamjenik, predsjednik Turističke zajednice Grada Zagreba Ivo Jelušić.


Gradske vijesti - 2009.