clanak False

Predstavljanje Kestenijade 2009 u Zagrebu

Gradonačelnik Milan Bandić, zajedno je s gradonačelnikom Hrvatske Kostajnice Tomislavom Paunovićem i županicom Sisačko-moslavačke županije Marinom Lovrić Merzel, pozvao građane Zagreba na 11. kestenijadu u Hrvatskoj Kostajnici 10. i 11. listopada. 
07.10.2009.


Na današnjoj najavi i predstavljanju manifestacije Kestenijada 2009 koja će se u Hrvatskoj Kostajnici održati od 9. do 11. listopada, gradonačelnik Milan Bandić, zajedno je s gradonačelnikom Hrvatske Kostajnice Tomislavom Paunovićem i županicom Sisačko-moslavačke županije Marinom Lovrić Merzel, pozvao građane Zagreba na, već tradicionalnu, 11. kestenijadu. 

Sa zagrebačkog će željezničkog kolodvora, u subotu i nedjelju, 10. i 11. listopada, u 8.01 sat, krenuti tri vlaka za Hrvatsku Kostajnicu, gdje će vas dočekati limena glazba, a na licu mjesta moći ćete planinariti stazom Gordana Lederera, skupljati kestene u šumi, uživati u bogato kulturno-zabavnom programu, razgledati izložbe, prisustvovati nogometnim utakmicama i streličarskom turniru, uživati u Old timerima, biti dio milenijske fotografije, a ove će godine za vas slatke „kostajne“ peći glumci, pjevači i političari. 

„Kesten cug“ za Zagreb iz Kostajnice kreće oba dana vikenda u 19,10 sati.


Gradske vijesti - 2009.