clanak False

Prijam za sudionike IAAF Grand Prix Zagreb 2009.

Uoči današnjeg početka međunarodnog atletskog turnira IAAF Grand Prix Zagreb 2009., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić upriličio je u gradskoj palači Dverce prijem za sudionike, među kojima je bio i posebni gost - Sergej Bubka.
31.08.2009.

Uoči današnjeg početka međunarodnog atletskog turnira IAAF Grand Prix Zagreb 2009., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić upriličio je u gradskoj palači Dverce prijem za sudionike, među kojima je bio i posebni gost, višestruki dobitnik priznanja za najboljeg atletičara svijeta, član izvršnog odbora MOO-a i potpredsjednik IAAF-a Sergej Bubka.

Zaželjevši gostima uspjeh u sportskom nadmetanju i dobrodošlicu u Zagreb – grad sporta, gradonačelnik je naglasio da je Zagreb ponosan domaćin mnogih važnih međunarodnih sportskih nadmetanja, ali je atletski miting, što je prerastao u tradiciju kojom se ponosimo i kojega Zagrepčani od milja zovu Hanžek, ipak jedna od dražih manifestacija.

Jednom od najboljih atletičara svijeta, posebnom gostu Sergeju Bubki, gradonačelnik je uručio zlatnik s likom Ivana Meštrovića, znamenitog i svjetski poznatog velikana hrvatske umjetnosti. 

 


Gradske vijesti - 2009.