clanak False

Promocija publikacije Gradski vodič za žene

U Kulturno informativnom centru održana je promocija publikacije Gradski vodič za žene – zagrebački vodič kroz socijalne usluge za žene koje su preživjele nasilje.
21.09.2009.

U Kulturno informativnom centru, aktivistica Autonomne ženske kuće Zagreb Neva Tölle i odvjetnica Sanja Bezbradica predstavile su publikaciju Gradski vodič za žene – zagrebački vodič kroz socijalne usluge za žene koje su preživjele nasilje, a koji ćete moći pronaći u knjižarama, odvjetničkim uredima te liječničkim ordinacijama. Promociji se pridružio i gradonačelnik Milan Bandić, koji je pozdravio prisutne te zahvalio i čestitao svima koji su svojim profesionalnim i volonterskim radom doprinijeli suzbijanju i prevenciji nasilja u obitelji.

Vodič je izdan u sklopu projekta Žensko sklonište i savjetovalište – pružanje i osnaživanje servisa i potpore ženama i njihovoj djeci koja su preživjela nasilje u obitelji, kojeg provodi Autonomna ženska kuća Zagreb, u okviru programa potpora Europske komisije CARDS 2004 u partnerstvu s Gradom Zagrebom.


Gradske vijesti - 2009.