clanak False

U Gradu Zagrebu postavljene prve "EE" info-vitrine

U sklopu projekta „ Sustavno gospodarenje energijom u Gradu Zagrebu“, u organizaciji Grada Zagreba i UNDP-a, započelo je postavljanje info-vitrina sa prepoznatljivim znakom „EE“.
16.09.2009.

U sklopu projekta „ Sustavno gospodarenje energijom u Gradu Zagrebu“, u organizaciji Grada Zagreba i UNDP-a, započelo je postavljanje info-vitrina sa prepoznatljivim znakom „EE“. U svim zagrebačkim gradskim četvrtima postavlja se po jedna info-vitrina „EE“ kao dio promidžbene i edukativne kampanje koju Grad Zagreb provodi prema građanima. Info-vitrine su, uz EE infogaleriju i na EE infokutak u objektu Gradske Uprave, mjesta na kojima građani svakodnevno mogu dobiti detaljnije informacije o provođenju mjera energetske učinkovitosti u svom domu.

Svrha info-vitrina jer informiranje građana o mjerama energetske učinkovitosti koje mogu primjeniti u svojim domovima, kao i o aktivnostima koje Grad Zagreb poduzima na području sustavnog gospodarenja energijom, primjene mjera energetske učinkovitosti, uporabe obnovljivih izvora i ekološko prihvatljivih izvora energije kao i međunarodne suradnje na području energetike i zaštite okoliša Grada Zagreba. .


Gradske vijesti - 2009.