clanak False

Učenici, studenti i poslijediplomanti primili Stipendije Grada Zagreba

Gradonačelnik Milan Bandić uručio je danas u palači Dverce 142 stipendije Grada Zagreba učenicima srednjih škola i studentima preddiplomskog, dodiplomskog, diplomskog te poslijediplomskog studija
07.05.2009.


Gradonačelnik Milan Bandić uručio je danas u palači Dverce 142 stipendije Grada Zagreba učenicima srednjih škola i studentima preddiplomskog, dodiplomskog, diplomskog te poslijediplomskog studija za školsku, odnosno akademsku godinu 2008/2009.

Čestitavši im na dosadašnjem trudu i marljivosti, kvalitetama kojima su ispunili uvjete za dobivanje stipendije, gradonačelnik im je zaželio mnogo uspjeha u daljnjem školovanju i životu te naglasio da su oni ponos svih nas. Stipendija je nagrada za dosadašnje i poticaj za daljnje rezultate, ali ujedno i obveza da se ta izvrsnost opravda, istaknuo je na kraju gradonačelnik.

Stipendije Grada Zagreba dodjeljuju se najuspješnijim učenicima i studentima od školske godine 1992/1993., a dosad su, uključujući i ovu školsku godinu, dodijeljene 1962 stipendije, i to 881 učenicima, 1074 studentima i sedam studentima poslijediplomskog studija.

Više o stipendijama pročitajte ovdje.


Gradske vijesti - 2009.