clanak False

Večernjakova biciklijada

Trasu jubilarne 30. Večernjakove biciklijade od južnog parkirališta maskimirskog stadiona do livade kod kluba Piranhe na Jarunu odvozilo je više od tri tisuće biciklista. Jedan od prvih na startu, ali i na cilju, bio je i gradonačelnik Milan Bandić...
10.05.2009.

(večernji.hr) Trasu jubilarne 30. Večernjakove biciklijade od južnog parkirališta maskimirskog stadiona do livade kod kluba Piranhe na Jarunu odvozilo je više od tri tisuće biciklista.

Jedan od prvih na startu, ali i na cilju, bio je i gradonačelnik Milan Bandić koji je, kaže, radostan što se biciklijada održala i ove godine. Rutu je odvozio na svome starom, ali dobrom biciklu, koji ga još služi, u društvu pročelnika Ureda za promet Davora Jelavića.

Spas od 28 stupnjeva Celzija dio okupljenih Zagrepčana tražio je u jarunskoj hladovini, gdje su nakon vožnje zavaljeni u travi guštali u roštilju i osvježavajućim napitcima, dok ih je Jacques Houdek dva sata zabavljao izvrsnom svirkom. Uvijek raspoloženi reperi iz Connecta pozornicu su preuzeli u zadnjem dijelu glazbeno-zabavnog programa koji su vodili uigrani Iva Šulentić i Frano. Publici su se predstavile udruge Dodir, SUVAG, Ozana, Udruga za Downov sindrom iz Zagreba, Udruga invalida rada i Savez gluhih i nagluhih.


Gradske vijesti - 2009.