clanak False

Veličanstveni doček 2009. na Trgu / Posjet hitnoj službi, policiji, vatrogascima i prvoj bebi

Zadnje minute 2008. Zagrepčani su na glavnome gradskom trgu odbrojavali u društvu s nezaboravnim Oliverom Dragojevićem i gradonačelnikom Milanom Bandićem, a dolazak 2009. označio je veličanstveni vatromet. Kao i ranijih godina gradonačelnik je obišao prenoćište, hitnu službu, policajce i vatrogasce, a nakratko je bio i na tulumu u Medici...
01.01.2009.

DOČEK 2009. / OBILASCI: HITNA POMOĆ, POLICIJA, VATROGASCI, MEDICA I PRVA BEBA

Zadnje minute 2008. Zagrepčani su na glavnome gradskom trgu odbrojavali u društvu s nezaboravnim Oliverom Dragojevićem i gradonačelnikom Milanom Bandićem, a dolazak 2009. označio je veličanstveni vatromet.

Iza ponoći, gradonačelnik je, kao i ranijih godina, posjetio dežurne u hitnoj pomoći u Đorđićevoj koja je, kako je naglasio, na ovoj adresi zadnji puta. Sljedeće godine posjetit ćemo ih u novim prostorima u Heinzelovoj. Uslijedio je posjet dežurnim policajcima u Operativnom centru u Matičinoj, a onda i vatrogascima u Savskoj. Na kraju novogodišnje noći, gradonačelnik je došao i na tulum u Medicu koji je ocijenio najboljim u gradu.

Ni protekle Silvestarske noći nisu zaboravljeni beskućnici u prenoćištu u Heinzelovoj. Njih je gradonačelnik posjetio prije ponoći i počastio ih novogodišnjom večerom, kojoj se i sam pridružio.

Na Novu godinu, u poslijepondenvim satima, gradonačenik je posjetio i prvu bebu rođenu u KBC-u Sveti Duh, dječaka Frana.


Gradske vijesti - 2009.