clanak False

Virtualni „Dani otvorenih vrata EU projekata“

12.11.2020.

 
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije četvrtu godinu zaredom organizira informativno-edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“, koji će se zbog epidemiološke situacije održati virtualno. 
„Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.
Kampanjom se nastoji omogućiti svim virtualnim posjetiteljima da upoznaju projekte sufinancirane sredstvima iz EU fondova, čija je uspješna provedba pridonijela razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
 
Ovogodišnje događanje moći ćete posjetiti virtualno, na posebno kreiranoj web-stranici u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. 
Sve informacije o početku događanja, kao i poveznica na platformu na kojoj će se odvijati događanje, bit će objavljene na web-stranici Strukturni fondovi kao i na stranicama društvenih mreža.
 
Više informacija na poveznici.
 

Vijesti i aktualnosti