clanak False

Vizualni identitet Zagreba za Dan Europe

U povodu ovogodišnjeg natjecanja Vizualni identitet Grada Zagreba za Dan Europe gradonačelnik Milan Bandić danas je u palači Dverce uručio nagrade pobjednicama, učenicama osmog razreda OŠ A. Gustava Matoša.
13.05.2009.



U povodu ovogodišnjeg natjecanja Vizualni identitet Grada Zagreba za Dan Europe gradonačelnik Milan Bandić danas je u palači Dverce, u društvu sa šefom Delegacije EK u RH Vincentom Degertom uručio nagrade pobjednicama: Ireni Dobrović, Dei Derjanović, Ani Perica i Ivani Tokić, učenicama osmog razreda OŠ A. Gustava Matoša.

Pod motom Zagreb, Zagreb, najdraži grade moj...skupni pobjednički rad korišten je za izradu promotivnih plakata vezano za proslavu dana Europe, a samo natjecanje održavalo se u organizaciji Ureda gradonačelnika i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport. U natjecanje se uključilo osam osnovnih škola, sa 20 učeničkih radova.

Čestitavši pobjednicama, gradonačelnik se zahvalio mladim sugrađanima i sugrađankama svim sudionicima natjecanja u osmišljavanju vizualnog identiteta Grada Zagreba uz Dan Europe.

Osim predstavnika Gradskog poglavarstva, na primanju u gradskoj palači bili su i predstavnici diplomatskog zbora, veleposlanici, učenici, učitelji te ravnatelji zagrebačkih osnovnih škola.  

* na fotografiji lijevo: plakat s nagrađenim radom


Gradske vijesti - 2009.