clanak False

Zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić u Beogradu

Na poziv gradonačelnika Grada Beograda Dragana Djilasa, a u povodu održavanja turnira Final Four NLB lige, koji se od 16. do 18. travnja 2009. održava u beogradskoj Areni, zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Ivo Jelušić, koji je ujedno i predsjednik KK Cibona, boravio je, 17. travnja u službenom posjetu Beogradu.
17.04.2009.

Na poziv gradonačelnika Grada Beograda Dragana Djilasa, a u povodu Final Four NLB lige, turnira koji se od 16. do 18. travnja 2009. održava u beogradskoj Areni, zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Ivo Jelušić te ujedno i predsjednik KK Cibona, boravio je, 17. travnja, u službenom posjetu Beogradu.

U zgradi Gradske skupštine susreo s kolegom Živoradom Anđelkovićem, pomoćnikom gradonačelnika Grada Beograda, s kojim je razmjenio iskustva u upravljanju gradovima, s posebnim naglaskom na sustavno gospodarenje otpadom i izgradnju pročistača otpadnih voda, u čemu Zagreb služi kao dobar primjer u regiji.

Na koktelu dobrodošlice, zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić susreo se s gradonačelnikom Beograda Draganom Djilasom, a prema protokolu, nazočio je i ručku za predstavnike košarkaških klubova koji sudjeluju na turniru što ga je organizirao Grad Beograd.

Inače, u polufinalnoj utakmici Hemofarm – Cibona, slavili su košarkaši Cibone, koji će u subotu, 18. travnja, također u nazočnosti zamjenika gradonačelnika i predsjednika KK Cibona Ive Jelušića, igrati s Partizanom u finalu turnira.


Gradske vijesti - 2009.