clanak False

Interliber od 8. do 13. studenoga

03.11.2022.
Nacionalni književni događaj INTERLIBER, 44. međunarodni sajam knjige održat će se u svom tradicionalnom terminu od 8. do 13. studenog 2022. godine, najavljeno na danas održanoj konferenciji za novinare.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mjesto na kojem se slavi knjiga, mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja i gdje redovno svjedočimo stvaranju ljubavi prema knjizi, rekao je zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet. 

Program su predstavili direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša,  predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK Slavko Kozina i voditeljica Sajma Dina Grozdanović Poštolka.

Nakladnici će na Zagrebačkom velesajmu predstaviti izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Interliber se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Tomislava Tomaševića.

Paviljone 5, 6, 7 i 7a ispunit će 296 izlagača iz 15 zemalja na više od 13.000 m2 (Austrija, Bosna i Hercegovina, Francuska, Hrvatska, Irska, Italija, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, SAD, Slovenija, Srbija, Švedska, Švicarska te Velika Britanija i Sjeverna Irska).Više na www.zv.hr

 

Gradske vijesti - 2022.