clanak False

Održana tribina o važnosti prostora bivše tvornice Gredelj kao novog gradskog središta

17.07.2018.

Održana tribina o važnosti prostora bivše tvornice Gredelj

U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada u sklopu aktivnosti na provođenju postupka gradskog projekta Gredelj, održana je tribina na temu "Novo gradsko središte na lokaciji Gredelj u Trnju - put za očuvanje vrijednog industrijskog naslijeđa". Predmet razgovora ove tribine bio je daljnji razvoj i transformacija područja nekadašnjih željezničkih radionica Janko Gredelj u Trnju.
 
Napomenimo da je ovo prva u nizu tribina koje će se organizirati na ovu temu. Svrha ovakvih tribina jest poboljšanje komunikacije između građana i upravnih tijela Grada Zagreba te uključivanje građana u projekt revitalizacije ovog iznimno arhitektonski i kulturno vrijednog prostora.
 
Maketa će tijekom srpnja biti izložena u ZgForumu u Gajevoj ulici, kako bi je građani mogli vidjeti, a isto tako će moći ostaviti svoje prijedloge i mišljenja o ovome projektu.
 
Više o održanoj tribini možete saznati na: https://www.zagreb.hr/en/tribina-novo-gradsko-srediste-gredelj-na-lokaciji-/128707, a svoje prijedloge i mišljenja možete poslati na e-mail adresu: strategija@zagreb.hr ili predati u ZgForumu, Gajeva 27, Zagreb, za vrijeme radnog vremena, od ponedjeljka do petka, od 10 do 18 sati, tako da ispunite upitnik.

Aktivnosti