clanak False

ZgForum

19.04.2017.

Što je ZgForum?

ZgForum je prostor u nadležnosti Grada Zagreba, Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, otvoren za odvijanje čitavog niza aktivnosti namijenjenih komunikaciji s javnošću.

Ciljevi

U ZgForumu se predstavljaju projekti s ciljem da se omogući aktivno sudjelovanje građana, potiče se dijalog o pitanjima s područja razvoja Grada i razvojne strategije, omogućuje se uvid i rasprave o strateškim gradskim projektima, organiziraju se radionice i okrugli stolovi za stručne i ciljane skupine građana, izložbe, predavanja, sastanci, promocije i drugo.

Program

Kao platforma za dijalog koriste se i druga upravna tijela Grada Zagreba te znanstvene i stručne institucije, civilni sektor i drugo, sukladno programskoj orijentaciji djelovanja ZgForuma. Sva događanja koja se odvijaju u ZgForumu organiziraju se u kontekstu gradske razvojne politike.


Kontakt

Gajeva 27, 10000 Zagreb
tel: + 385-(0)1 638 2553
faks: + 385-(0)1 610 1881
Email: strategija@zagreb.hr

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 
10 - 18 sati

Kako do nas?

- automobilom


ZgForum se nalazi u Gajevoj ulici 27, smjer prometa od juga prema sjeveru, u blizini ugla Gajeve ulice i Hebrangove ulice (zeleni val). Sa zapada i juga je najlakše doći Ulicom Baruna Trenka (zeleni val) i potom Gajevom ulicom, a sa istoka Boškovićevom i Hebrangoom ulicom, a potom Gajevom ulicom.

- tramvajem

ZgForum je udaljen jedno tramvajsko stajalište od Trga bana Josupa Jelačića i od Glavnog kolodvora, linije 6 i 13. Od tramvajskog stajališta na Trgu Josipa Jurja Strossmayera (kod Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti) ide se u smjeru zapada Hebrangovom ulicom i potom se skrene prema sjeveru u Gajevu ulicu, gdje se ZgForum nalazi na kućnom broju 27.
 

 

otvorenje ZgForuma