clanak False

36. supermaraton Zagreb-Čazma

Tradicionalni supermaraton Zagreb-Čazma od Kaptola do Kaptola koji započinje u nedjelju, 20. ožujka, u 8,00 sati na Trgu bana Jelačića, okupit će stotinjak sudionika, a maratonci bi, čulo se na današnjoj konferenciji za novinare, na cilj trebali stići u 11,30 sati.

17.03.2011.


Tradicionalni supermaraton Zagreb-Čazma od Kaptola do Kaptola koji započinje u nedjelju, 20. ožujka, u 8,00 sati na Trgu bana Jelačića, okupit će stotinjak sudionika, a maratonci bi, čulo se na današnjoj konferenciji za novinare u prostorijama Zagrebačke županije, na cilj trebali stići u 11,30 sati.

Sudionici današnje konferencije za novinare, gradonačelnici Zagreba i Čazme, Milan Bandić i Dinko Perak, zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević, te pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, obrazovanje i šport Bjelovarsko-bilogorske županije Andrea Prugovečki Klepac, složili su se da svatko u okviru svojih ovlasti treba pridonijeti tome da se ne prekine tradicija održavanja ove manifestacije.

Prema riječima pročelnice Odjela za društvene djelatnosti grada Čazme Elvire Babić Marković, Čazma priređuje bogat i raznolik program koji počinje dan uoči maratona, a fond nagrada ove godine iznosi 9.000,00 kuna.

Kako se čulo, Grad Zagreb pridonio je održavanju 36. supermaratona s 20.000,00 kuna, dok je Čazma, kao domaćin, osigurala oko 40.000,00 kuna.


Gradske vijesti - 2011.