clanak False

Dan policije: Svečanost u Lisinskom / Utrka Četiri zagrebačka trga

U sklopu obilježavanja Dana policije, desetu godinu zaredom održana je utrka Četiri zagrebačka trga, na kojoj je, kao i ranijih godina sudjelovao zagrebački gradonačelnik. Večer prije toga, u KD Vatroslava Lisinskog zamjenica gradonačelnika uručila je 8 Medalja Grada Zagreba zaslužnim policijskim službenicima.
25.09.2011.

Utrka Četiri zagrebačka trga 2011.

23.9.2011. Svečana akademija PUZ-a / Medalje Grada Zagreba zaslužnim policijskim službenicima


U povodu Dana policije, desetu godinu zaredom održana je utrka Četiri zagrebačka trga, na kojoj je, kao i ranijih godina sudjelovao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Trka duga pet kilometara koja povezuje Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Trg maršala Tita i Trg bana Josipa Jelačića, okupila je velik broj sudionika, a startala je na Zrinjevcu. 

Nešto prije, održana je i dječja trka oko Zrinjevca, 200 metara za cicibane i cicibanke do četiri godine, 700 metara za klince i klinceze od pet do sedam godina, te 1200 metara za djevojčice i dječake do 14 godina. Sva djeca nagrađena su majcom s natpisom Četiri zagrebačka trga, pehar su dobili ukupni pobjednici, a medalje pobjednici po kategorijama.

Večer prije, u KD Vatroslava Lisinskog, održana je i svečana akademija Policijske uprave Zagrebačke na kojoj su uručene zahvalnice i priznanja policijskim službenicima. Već tradicionalno, na svečanosti su dodijeljene i Medalje Grada Zagreba. Osmorici zaslužnih službenika PU Zagrebačke Medalje je uručila zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević. Medalje su dobili: Gabrijel Horvat, Željka Miljković, Miroslav Marković, Jasna Juvčić, Milka Ačkar, Denis Vidaković, Midhat Arifović i Milan Perković.


Gradske vijesti - 2011.