clanak False

Dani regionalnog razvoja 23.- 25. svibnja 2011.

25.05.2011.

Gradski ured za strategijsko planinranje i razvoj Grada, kao regionalni koordinator, sudjelovao je na manifestaciji "Dani regionalnog razvoja", održanoj u Šibeniku od 23. do 25. svibnja 2011. Manifestaciju je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva uz suorganizaciju Agencije za regionalni razvoj.

Cilj ove manifestacije bio je promocija važnosti regionalnog razvoja u Republici Hrvatskoj u širem kontekstu pristupanja Republike Hrvatske EU, te poticanje lokalnih zajednica na pripremanje projekata koji se mogu financirati iz fondova EU, uz prikaz pozitivnih primjera korištenja EU fondova zemalja članica EU i Hrvatske.

 U ime Grada Zagreba manifestaciji je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević te pročelnica Gradskog Ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Jadranka Veselić Bruvo. Ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada predstavio je svoj rad u sklopu sajma „EU mogućnosti za RH”, s naglaskom na projekte sufinancirane sredstvima EU kojima Ured koordinira u ime Grada Zagreba: CIVITAS ELAN, Presto i Trailblazer.


Aktivnosti