clanak False

Gradonačelnik Bandić s Blankom Vlašić i Usainom Boltom na druženju s mladim atletičarima

Zagrebački mladi atletičari, doživjeli su nezaboravno iskustvo druženja s atletskim velikanima Blankom Vlašić i Usainom Boltom koji su na Stadion Mladost došli u društvu sa gradonačelnikom Milanom Bandićem
12.09.2011.

Atletski park Mladost: druženje s mladim atletičarima


Zagrebački mladi atletičari, članovi klubova Agram, Dinamo – Zrinjevac, Mladost i Zagreb – Ulix, doživjeli su nezaboravno iskustvo druženja s atletskim velikanima Blankom Vlašić i Usainom Boltom koji će sutra, uz brojne druge poznate atletičare, nastupiti na 61. Memorijalu Borisa Hanžekovića – IAAF WORLD CHALLENGE ZAGREB 2011.

Kao domaćin, ujedno i počasni predsjednik Mitinga, druženju na Atletskom stadionu Mladost prisustvovao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Svjetska atletska kraljica i najbrži čovjek na svijetu u Zagrebu - sutra na Hanžekovićevu memorijalu, prekosutra Real i Dinamo u Maksimiru, to su događanja koja još jednom potvrđuju da je Zagreb grad sporta i sportaša – komentirao je gradonačelnik Bandić naglasivši i to da su takva velika sportska nadmetanja na zagrebačkim stadionima rezultat kontinuiranog napora svih koji su uključeni u razvoj sporta u Gradu.


Gradske vijesti - 2011.