clanak False

Gradonačelnikova podrška OŠ Montessori

Jutros je ravnateljica Osnovne Montessori škole Barunica Dede Vranyczany Narcisa Buczynski upoznala gradonačelnika Bandića s aktualnim programima i rezultatima, ali i s problemima u vezi s korištenjem prostora u Ulici Matka Mandića 2, u vlasništvu Zg Holdinga.
01.02.2011.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je ravnateljicu Osnovne Montessori škole Barunica Dede Vranyczany Narcisu Buczynski, koja ga je upoznala s aktualnim programima i rezultatima, ali i s problemima u vezi s korištenjem prostora u Ulici Matka Mandića 2, u vlasništvu Zg Holdinga.

Gradonačelnik je naglasio da podržava ovu, prvu Montessori školu u RH, jednu od dvije zagrebačke obrazovne ustanove s alternativnim programom. Škola i dalje ima gradonačelnikovu punu potporu u skladu s Programom javnih potreba u osnovnom školstvu Grada Zagreba.

Na sastanku u Gradskoj upravi bila je i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, te pročelnica za upravljanje imovinom i pročelnik za obrazovanje, kulturu i šport - Ninoslava Zeković i Ivica Lovrić.


Gradske vijesti - 2011.