clanak False

Javno izlaganje o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine i Nacrtu prijedloga Strategije razvoja do 2020. godine

04.09.2017.
U okviru javne rasprave za Stratešku studiju o procjeni utjecaja na okoliš Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine i Nacrta prijedloga Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine, 29. kolovoza 2017., u prostorijama Mjesnog odbora Zapruđe, Meštrovićev trg 1g, održano je javno izlaganje koje je proveo Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, nositelj provedbe postupka strateške procjene, te koordinator i izrađivač Nacrta prijedloga strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreba za razdoblje do 2020. godine.
Karolina Bui, voditeljica Odjela za Strategiju Urbane aglomeracije Zagreb održala je prezentaciju o Nacrtu prijedloga Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb, dok su
Mario Mesarić i Martina Matijević iz tvrtke  IRES EKOLOGIJA d.o.o. održali prezentaciju o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš.
Tijekom trajanja javne rasprave do 12. rujna 2017. godine, građanima je omogućen javni uvid u Stratešku studiju i Nacrt prijedloga Strategije te davanje mišljenja, primjedbi i prijedloga u prostoru ZgForuma u Gajevoj 27, Zagreb, radnim danom od 10.00 do 18.00 sati, te na službenoj stranici Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

Saznajte više
 

Aktivnosti