clanak False

Kamen temeljac za vrtić u Lučkom

Sljedeće godine gradit će se vrtić i škola na Kajzerici i još jedan vrtić u Lučkom. Time će Novi Zagreb – zapad biti prva gradska četvrt bez lista čekanja za upis u vrtiće.

22.09.2011.


U društvu sa suradnicima i budućom polaznicom novog vrtića u Lučkom, gradonačelnik Milan Bandić položio je kamen temeljac za područni objekt Dječjeg vrtića Hrvatski leskovac, u kojem će stručni voditelji skrbiti o 70 djece u tri odgojne skupine.

Ovo je četvrti vrtić u gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad u zadnje četiri godine, izjavio je predsjednik GČ Jadranko Baturić, naglasivši da je to rezultat napora ove gradske uprave, posebno zagrebačkoga gradonačelnika. Za sljedeću godinu najavio je gradnju vrtića i škole na Kajzerici i još jedan vrtić u Lučkom. Time će, zaključio je, Novi Zagreb – zapad biti prva gradska četvrt bez lista čekanja za upis u vrtiće.

Veseli me da ćemo se, na ovome mjestu, ponovo vidjeti najkasnije početkom nove školske godine, kada će u novi objekt useliti i mali korisnici – rekao je gradonačelnik Bandić, dodavši da ga veseli i to što će se s otvorenjem novog vrtića otvoriti i desetak novih radnih knjižica.

Gradnja vrtića trebala bi biti dovršena do proljeća 2012.


Gradske vijesti - 2011.