clanak False

Nagrade za najuspješnije paraolimpijce

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u zgradi gradske uprave najuspješnije paraolimpijce, predstavnike Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatskog atletskog saveza, izbornika reprezentacije i trenere.
09.02.2011.


Kako je i obećao na dočeku paraolimpijske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u atletici za osobe s invaliditetom, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u zgradi gradske uprave najuspješnije paraolimpijce, predstavnike Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatskog atletskog saveza, izbornika reprezentacije i trenere.

Čestitavši im još jednom na vrhunskim rezultatima, zahvalio im je što svojim životnim putem i sportskim uspjehom pružaju pozitivan primjer mladima te naglasio da će Grad, preko Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Ureda za obrazovanje, kulturu i šport, pronaći način da nagradi najuspješnije sportaše te tako da poticaj i budućim osvajačima medalja.

Podsjetimo, zlatne medalje osvojile su Marija Iveković u bacanju diska i Mikela Ristoski u skoku u dalj, srebrne medalje Darko Kralj u bacanju kugle i Branimir Budetić u petoboju, a Josip Slivar osvojio je broncu u disciplini bacanje kugle.


Gradske vijesti - 2011.